În săptămânile din urmă Social Media a fost bulversată de apariţia unui nou competitor pe piaţă: Google+. Este un fel de Facebook, chiar are faţă asemănătoare, are câteva noutăţi în sensul că se bazează pe existenţa unor cercuri/grupuri în care îţi organizezi contactele, integrează toate aplicaţiile existente în portofoliul Google (Gmail, Youtube, Picassa etc.). Mai mult, spre deosebire de Facebook, dacă adaugi un prieten in Google+, ala nu vede in mod obligatoriu wall-ul tau, ci doar tu pe al lui. Pentru ca si el sa il vada pe al tau, trebuie sa te adauge (dacă vrea) şi el într-unul din cercurile lui. E ca la Twitter, nu oricine te urmăreşte pe Twitter este obligatoriu urmărit de tine.

Nu am căderea sau intenţia de a face un review profesionist al noului venit, dar sincer, nu înţeleg ce se vrea cu el.

Adică ce se vrea înţeleg, nu înţeleg cum se aşteaptă ei ca eu, utilizator de Facebook simplu, cu să zicem o medie de 200-300 de prieteni, să mă apuc acum să mut tot borhotul pe tarlaua nou-creeată.

Pe bune, mi-e groază să mă gândesc să fac mutarea asta, numai gândul ăsta îmi taie din avântul original dat de noutate. Bonus că în aceste momente de început poţi avea acces la el doar pe baza unei invitaţii primite din partea unui membru.

Am folosit o asemenea invitaţie şi am cont, dar sentimentul de deja-vu al începuturilor mele în Facebook mă face să amân explorarea sa mai amanunţită.

Sunt curios: dacă voi aveţi cont, consideraţi că nu vă ajunge Facebook şi vreţi altceva? Cât timp liber aveţi în acest caz fraţi români?! Dacă nu aveţi cont, daţi-mi un mail, vă pot face eu o invitaţie şi vorbim dup-aia.

Mă întreb care vă sunt părerile, vi le aştept în comentarii, poate mă faceţi să-mi schimb optica. Şi nu, nu-mi spuneţi că se înţelege bine cu Androidul, sunt iPhone&BlackBerry user!

Hai, v-am pupat, vă aştept să mă citiţi şi mâine! 🙂

Sursă foto.

Advertisements