Vorbeam aseară cu Ciupercutza despre blogul ăsta. Eu insistam să îi smulg o părere obiectivă despre el, ea se chinuia să-mi arate că părerea ei nu are cum să fie obiectivă şi tot aşa.

Nu reuşeam şi pace aşa că am sărit la calculator şi am conceput sondajul din stânga paginii.

E destul de neclar la acest moment pentru mine scopul pentru care scriu aici.

La început a fost curiozitate combinată cu dorinţa de a scrie şi cu nevoia de a avea un loc în care să-mi găsesc în viitor amănuntele vieţii din trecut.

Apoi au apărut cititorii (voi). Au fost puţini, nici acum nu sunt mulţi, dar au crescut ca număr de la zi la zi şi mă bucură tare mult acest lucru!

După o altă perioadă a apărut obişnuinţa cititorilor fideli (da, am şi aşa ceva deja!) de a găsi un post aici în fiecare dimineaţă începând cu 9:15. Aici a apărut un pic de presiune cam stânjenitoare la început, dar am început să mă obişnuiesc cu ea.

Aici ajung la neclaritatea despre care vorbeam mai sus: scopul blogului. Nu vreau şi nu am speranţe că voi face bani din blogging. Pe de altă parte, îmi place să ştiu că am un post zilnic pentru voi. În altă ordine de idei unii au făcut greşeala să îmi mărturisească faptul că le place cum scriu şi mi-au spus să nu mă opresc… 🙂

Nu pentru că vreau să mă opresc din scris am postat azi.

Ci pentru că nu e neuronul lămurit: scriu din plăcere, scriu din obligaţie, scriu pentru că m-aţi rugat voi?

Sigur la acest moment e că scriu şi că nu am de gând să mă las prea curând (deşi fiind balanţă, cine ştie?!).

Mi-ar face plăcere să votaţi, nu e obligatoriu, dar îmi va răspunde la niscaiva nelămuriri şi poate m-oi limpezi cumva! 🙂

Advertisements